Offizielle Webseite
Meine Buchungen
+34 932087109 +34 932087109
Bearbeiten Sie Ihre Buchung
Anreise
Abreise
Apartments
*Kinder von 2 bis 11 Jahren
Meine Buchung
Wählen Sie Ihr Anreisedatum Wählen Sie Ihr Abreisedatum
Passwort vergessen?
Sollten Sie etwas telefonisch erledigen möchten sind wir Ihnen gerne behilflich unter +34 932087109. Wir sind 24 Std. am Tag für Sie da!
Wählen Sie das gewünschte Reiseziel
tandem apartments

Legaler Hinweis

Legaler Hinweis / Imprint

Der Eigentümer dieser Website ist: EUROSTARS HOTEL COMPANY SL, eingetragen im Handelsregister von Barcelona, Band 40703, Folio 196, Seite B-372183, mit der Umsatzsteuer-Identifikationsnummer B64930910, Telefon (+34) 932681010 und E-Mail info@eurostarshotels.com EUROSTARS ist ein Unternehmen der HOTUSA GROUP. Weitere Informationen finden Sie unter https://policies.google.com/privacy

Nauwkeurigheid van de gegevens

De gebruiker moet de formulieren invullen met echte, exacte, volledige en actuele gegevens. De gebruiker zal geen gegevens invoeren die overeenstemmen met een andere persoon; HOTUSA zal veronderstellen dat de gegevens zijn verstrekt door de eigenaar ervan. De gebruiker is als enige verantwoordelijk voor enige schade of verlies, direct of indirect, die enige persoon zou kunnen veroorzaken vanwege de voltooiing van het formulier met gegevens met betrekking tot een andere persoon.

Rechten van toegang, rectificatie, schrapping, oppositie en andere

De eigenaar van de gegevens heeft te allen tijde het recht om de gegevens die hem aangaan te openen, te corrigeren en te verwijderen, en om zich te verzetten tegen de verwerking van zijn gegevens volgens de voorwaarden die zijn opgenomen in de wetgeving inzake gegevensbescherming. U hebt ook het recht om het volgende te vragen: de overdraagbaarheid van uw gegevens, de herroeping van de toestemming die in uw geval is gegeven en de beperking van de behandeling.

De eigenaar van de gegevens kan deze rechten uitoefenen door te schrijven naar HOTUSA (referentie GEGEVENSBESCHERMING) C/MALLORCA 351 08013 Barcelona (Spanje), deze aanvraag moet een ondertekend verzoek bevatten met vermelding van de gevraagde actie en een fotokopie van de identiteitskaart of het paspoort.

De eigenaar van de gegevens kan zich ook verzetten tegen de ontvangst van commerciële e-mails, door een e-mail te verzenden vanaf het adres dat u wilt opzeggen naar e-marketing@hotusa.com.

De eigenaar van de gegevens kan, indien hij meent dat de verwerking van zijn gegevens in strijd is met de wetgeving inzake gegevensbescherming, een klacht indienen bij de autoriteiten voor gegevensbescherming.

Afgevaardigde van gegevensbescherming

Voor elke vraag in verband met de behandeling van de gegevens die door HOTUSA worden gemaakt, kan de betrokken persoon contact opnemen met de afgevaardigde van gegevensbescherming door een brief te sturen naar:

Afgevaardigde van gegevensbescherming HOTUSA. C/Mallorca 351, 08013 Barcelona, Spanje

Minderjarigen

Het gebruik van de HOTUSA-webdiensten voor personen jonger dan 18 jaar is verboden.

Ontvangers en internationale gegevensoverdracht

De gebruiker wordt erop gewezen dat HOTUSA, voor het inhuren van producten en diensten, noodzakelijkerwijs de persoonlijke gegevens van de gebruiker moet meedelen aan de leveranciers van de producten en diensten die door de gebruiker zijn gekozen.

Met betrekking tot diensten en vestigingen buiten de Europese Economische Ruimte, zullen de gegevens die nodig zijn om zich in te schrijven en diensten te verlenen, onderworpen zijn aan internationale gegevensoverdracht, ook aan landen die geen wetgeving inzake gegevensbescherming hebben die vergelijkbaar is met de Europese wetgeving.

Met betrekking tot GRUPO HOTUSA zijn de volgende bedrijven inbegrepen: CITADEL SL, DIANA HOTELERA SA, EUROSTARS HOTEL COMPANY SL, EXE HOTELS SL, FAMILIA HOTELS SL, HOTELES TURISTICOS UNIDOS SA, HOTELIUS SL, HOTUSA HOTELS SA, IGM WEB SL, KEYTEL SA , MUCHOHOTEL SA, RESTEL SA, ROOMLEADER SL, ROOMTRADE SL, ROSEUS HOTELS SL.

Gegevensbeveiliging

HOTUSA heeft een van de veiligste technologieën op het gebied van gegevensbescherming van uw kredietkaart. Het voldoet ook aan alle internationale normen die het onderwerp bepalen. Alle secties van HOTUSA waar we gevoelige informatie vragen, maken gebruik van het SSL-communicatieprotocol. Dit betekent dat de informatie die via internet van uw computer naar onze server wordt overgedragen, gecodeerd wordt, waardoor de informatie onleesbaar wordt voor buitenstaanders. Deze technologie zorgt ervoor en garandeert dat uw gegevens op geen enkele manier kunnen worden onderschept, gemanipuleerd of geïmiteerd. Op deze manier is betalen via internet nu net zo veilig als een directe aankoop.

Wat betekent SSL?

SSL (Secure Socket Layer) is een standaardbeveiligingstechnologie voor internet. Past een versleutelingssysteem (codering) toe dat maximale vertrouwelijkheid van de aan ons verzonden gegevens biedt. Dit voorkomt illegale invoer of onderschepping in een systeem terwijl de gegevens op het internet circuleren. Voor een betere beveiliging worden deze gegevens opgeslagen in een beveiligde server die wordt beschermd door een firewall in continue bewaking.